webdiensten

WEBDIENSTEN – Als jij als ondernemer zo denkt over je website en de problemen die ermee gepaard gaan – terwijl je sowieso weinig tijd over hebt om moeilijke CMS’en te leren… ga maar een glaasje vullen, en lees verder…

2Sevens delivers!

Wij houden het lekker kort: je bent hier omdat je iemand zoekt die voor jouw bedrijf een professionele maar niet al te dure site kan bouwen.

Zie hieronder onze FAQ, een opsomming van de hoofddiensten die wij aan MKB’ers aanbieden.

Meer nodig dan dit? Laat het ons weten via onderstaande knopje, wij horen graag van je.

Stuur een bericht

2Sevens FAQ

Kort maar krachtig – onze diensten

Dummy inhoud accordeon

WordPress is software waarmee complete MKB websites binnen een zeer redelijke budget gebouwd kunnen worden. En als je dat wilt als klant, kan je je eigen websites ook zelf bijhouden.

Sommige MKB‘ers vinden dit een pluspunt, anderen niet, maar bij ons heb je altijd de keus.

Qua ontwerp zijn er vele gratis of goedkope thema’s (website templates) beschikbaar. Deze vormen de basis voor een snelle ontwikkeltijd. Zo kunnen wij meer tijd steken in het aanpassen van de site naar jouw individuële wensen. Zo heeft je site de professionele uitstraling en functionaliteit die jij verdient.

Vele extra’s

WordPress is gewoon in trek. Doordat er zo veel WordPress websites zijn, zijn er ook vele gratis plugins (kleine apps) beschikbaar om aan al je behoeftes als klant te voldoen.

Gelukkig worden de meeste basisthema’s van WordPress standaard gebouwd met responsive design.

Dit betekent dat je ervan kunt uitgaan, dat jouw website net zo mooi uitziet op je smartphone als op de grote scherm van je thuiscomputer. En op alle andere moderne devices zoals tablets, phablets, ezv.

Hier bouwen wij verder op en maken zo de website naar jouw wensen, volgens jouw richtlijnen.

Wij ontwerpen al jaren websites en nemen onze design ervaring mee in de wereld van WordPress.

Wij hebben de ervaring en de know-how om allerlei digitale afbeeldingen en foto’s te bewerken en te optimaliseren voor internet gebruik.

Professionele uitstraling

De juiste plaatjes en subtiele visuële effecten fleuren jouw website op en dragen tegelijk bij aan de algemene professionele uitstraling van jouw bedrijf.

Klanten vinden het fijn als ze voor al hun internet behoeften bij één adres kunnen aankloppen.

Klop dus rustig bij ons aan.

De domeinnaam­registratie wordt jaarlijks samen met je 2Sevens webhosting gefactureerd

De 2Sevens hosting is een uitstekend hostingdeal met alles wat een MKB’er nodig heeft: email accounts, plenty schijfruimte en bandbreedte en nog vele (soms betaalde) extra’s zoals email autoresponders of forwarding. En natuurlijk extra bandbreedte voor als het jou voor de wind gaat!

Net als Windows of Android moet de software van WordPress van tijd tot tijd geüpdate worden. Veiligheidsupdates worden vaak automatisch aangebracht door WordPress zelf maar andere belangrijke software updates niet.

Professionele backups en onderhoud

Hier kan 2Sevens jou van dienst zijn met regelmatige updates, inclusief back-ups van alle bestanden en databases. Zo heb je geen omkijken naar, een rustgevend gevoel.

Wij zorgen ook voor alle updates op de server zelf, belangrijk als bron van de scripts en applicaties die je WordPress site nodig heeft. Deze serverupdates worden gratis aangeboden.

Als bedrijf moet je proberen zo hoog mogelijk genoteerd te staan bij de grote zoekmachines zoals Google, Bing, ezv.

Gelukkig is er een nuttige plugin (soort appje) voor WordPress die helpt met het commercialiseren en de distributie van jouw teksten en steekwoorden opdat deze optimaal werken voor jou bij de zoekmachines.

Wij kunnen je bijstaan met dit belangrijke maar specialistische werk tegen een bescheiden extra vergoeding.

Mocht je zelf verder in de SEO wereld willen duiken, dan kunnen wij je de goede kant op sturen.

2Sevens werkt al jaren met MKB klanten. Zo zitten wij met de neus erop als er nieuwe internet trends of nieuwtjes langs komen, die van belang kunnen zijn.

Voor onze vaste klanten leveren wij gratis advies over algemene web strategiën, nieuwe ‘snufjes’, en ook natuurlijk antwoord op gerichte vragen of ideeën. Het is af en toe leuk en heel handig om jouw eigen geek (internet gek) te kunnen raadplegen!

Wij hebben veel talenkennis in huis wat Nederlands en Engels betreft. Zo kunnen wij jou altijd o.a. met de volgende zaken helpen:

  • Hulp met teksten, corrigeren, proeflezen
  • Hulp met vertalen naar (native) Engels

Onze steun­pilaren

WordPress software geeft een betrouwbare, flexibele website waarmee je alle kanten op kunt.

WordPress

Wij werken al jaren met Apache server software die het mogelijk maakt smart scripting toe te voegen aan je site.

Hosting & Domein-naam

Wij, 2Sevens, zorgen ervoor, dat je nooit in de internet-puree komt te zitten door jou altijd bij te staan met raad en daad.

Web partner