Diensten

Wij streven altijd om zo goed mogelijk te leveren, wat de klant wil. Met WordPress kunnen wij u diensten aanbieden uit een breed pakket.

Mocht u meer informatie willen hebben over één of meer van deze diensten, laat dat ons weten, u hoort gauw terug van ons.

Meestal gebruiken wij het softwarepakket ‘WordPress’ voor onze websites.

Afbeelding van WordPress open source thema in mobiele modusWordPress is een open source projekt en er zijn al veel gratis thema’s om uit te kiezen als ontwerpbasis.

Wij specialiseren dan in het aanpassen van het door WordPress meegeleverd ontwerp naar uw unieke wensen en voor uw specifieke doeleinden.

Mocht u maatwerk (in of buiten WordPress om) willen hebben dan doen wij dat ook. U hoeft maar te vragen naar de mogelijkheden.

Alle ondergenoemde diensten of onderwerpen, inclusief WordPress, worden optioneel aangeboden.

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

WordPress is een technologie die met veel succes de opstap heeft gemaakt van blogplatform tot veelzijdige CMS.

Hiermee kunnen complete websites gebouwd worden voor uiteenlopende doeleinden. En – niet onbelangrijk – deze sites kan de klant grotendeels zelf bijhouden.

MKB‘ers vooral vinden het handig als zij zelf hun websites kunnen updaten. Hier is WordPress precies voor bedoeld. En wat ontwerp betreft zijn er vele gratis of goedkope thema’s (website templates) beschikbaar.

De ontwikkeltijd is zo veel korter dan bij een ‘custom’ website en dat betekent dat wij meer tijd kunnen steken in het aanpassen van de site naar uw individuële wensen.

Vele extra’s

En wij zijn niet de enigen die WordPress gebruiken. Doordat zo veel websites tegenwoordig met WordPress worden gemaakt, kunt u ook profiteren van de vele gratis extra’s die WordPress biedt, zoals duizenden plugins voor diverse praktische doeleinden.

Wij ontwerpen al jaren websites en nemen onze design ervaring mee in de wereld van WordPress. Gelukkig worden de meeste basisthema’s van WordPress standaard gebouwd met ‘responsive design’.

Hier bouwen wij verder op en maken zo de website naar uw wensen, volgens uw richtlijnen.

‘Responsive’ betekent dat u ervan kunt uitgaan, dat uw website net zo goed uitziet op uw smartphone als op de grote scherm van uw thuiscomputer. En op alle andere moderne devices zoals tablets, phablets, ezv.

Wij hebben de ervaring en de know how om al uw diverse digitale afbeeldingen en foto’s te bewerken en te optimaliseren voor internet gebruik.

Professionele uitstraling

De juiste plaatjes en subtiele visuële effecten fleuren uw website op en dragen tegelijk bij aan de algemene professionele uitstraling van uw bedrijf.

De meeste klanten vinden het fijn als zij voor al hun internet behoeften bij één adres kunnen zijn. Het bestellen en het registreren van een domeinnaam horen hier bij.

De domeinnaam­registratie wordt meestal samen met uw jaarlijkse webhosting gefactureerd. Zo weet u altijd bij wie u moet zijn voor dit essentiële deel van het webgebeuren.

De meeste klanten vinden het fijn als zij voor al hun internet behoeften bij één adres kunnen zijn.

2Sevens biedt u een uitstekend hosting deal met alles wat een MKB’er nodig heeft: email accounts, plenty schijfruimte en bandbreedte en nog vele (soms betaalde) extra’s zoals email autoresponders of forwarding. En natuurlijk extra bandbreedte, altijd nuttig als het u voor de wind gaat!

De webhosting wordt doorgaans samen met uw jaarlijkse domeinnaamregistratie gefactureerd. Simpel, toch?

Net als Windows of Android of elk ander computersysteem heeft WordPress van tijd tot tijd updates nodig. Veiligheidsupdates worden vaak automatisch aangebracht door WordPress zelf maar andere belangrijke software updates niet.

Professionele backups en onderhoud

Hier kan 2Sevens u van dienst zijn met regelmatige updates, inclusief back-ups van alle bestanden en databases. Uiteraard testen wij de updates op een testversie van uw site voordat wij de updates live aanbrengen. Zo heeft u geen omkijken naar, een rustgevend gevoel.

Wij zorgen ook voor alle updates op de server zelf, belangrijk als bron van de scripts en applicaties die uw WordPress site gaande houden. Deze updates worden gratis aangeboden.

Elk zelf-respecterend bedrijf moet proberen zo hoog mogelijk genoteerd te staan bij de grote zoekmachines zoals Google, Bing, ezv.

Gelukkig is er een nuttige plugin (‘invoegtoepassing’) voor WordPress die helpt met het commercialiseren en de distributie van uw teksten en steekwoorden opdat deze optimaal werken voor u bij de zoekmachines.

Wij kunnen u bijstaan met dit belangrijk maar specialistisch werk tegen een bescheiden extra vergoeding.

2Sevens werkt al jaren met MKB klanten dus weet wat hun wakker houdt op het internet. Voor onze vaste klanten leveren wij gratis advies over algemene web strategiën, nieuwe ‘snufjes’, en ook natuurlijk antwoord op gerichte vragen of ideeën. Het is af en toe leuk en heel handig om uw eigen ‘geek’ (internet gek) te kunnen raadplegen!

Wij hebben veel talenkennis in huis wat Nederlands en Engels betreft en kunnen u met het volgende altijd helpen:

  • Hulp met teksten, corrigeren, proeflezen
  • Hulp met vertalen naar (native) Engels

Wilt u meer over onze diensten weten? Of heeft u een specifieke vraag?

Neem direct contact met ons op voor meer info of een prijsindicatie