Tax ac­coun­tant – Haarlem

Posted onCategorienProjecten

Orange Tax Services is een van onze eerste klanten geweest en één waarvoor wij vrij veel werk verricht hebben. De eigenaar had altijd al een goed idee van wat hij op zijn site wilde en daar zijn wij mee verder op gaan borduren.

Orange Tax Services wilde op een heel duidelijke manier vrij veel informatie doorgeven aan de bezoeker, zo is de site best overzichtelijk, goed georganiseerd maar ook tot in de puntjes verzorgd. Zo kunnen bezoekers snel vinden wat zij zoeken en snel zien of het bedrijf iets voor hun kan betekenen wat hun onderwerp betreft.

De (nu ook responsive) website is al een paar keer geheel vernieuwd kwa ontwerp maar de kleuren zijn niet wezenlijk veranderd.

Een vooruitziend groeiend bedrijf waar wij graag mee gegroeid zijn, zo’n partnerschap stellen wij op prijs. U ook toch?

Orange Tax Services – website bezoeken