2Sevens Contact Form

Posted onCategoriesNieuws

Door de jaren heen woedt de oorlog tussen de programmeurs en de spammers, zo ook bij ons.

Vanaf dag één was het natuurlijk zaak om websites waarvoor wij verantwoordelijk zijn, zo veilig mogelijk te maken. In het bijzonder alles wat met invoer op een website te maken heeft, is vanzelf minder secuur dan een ‘alleen-lezen’ pagina.

Daarom hebben wij flink wat tijd in ons eigen contactforumulier gezet; na verloop van tijd kunnen wij uit ervaring op diverse websites constateren dat dit formulier goed werkt. Daarom bieden wij hem ook aan aan onze klanten als extraatje, voor een kleine, eenmalige toeslag.

Dit kunnen wij ook bieden aan klanten die WordPress sites hebben als alternatief voor de ‘gewone’ WP plugins. Gewoon contact met ons opnemen om hier meer aan de weet te komen.