Pelgrimkerk – Haarlem

Posted onCategoriesProjecten

De Pelgrimkerk in Haarlem stond voor een grote instroom mensen in de buurt dankzij een behoorlijke nieuwbouwontwikkeling en wilde een nieuwe, moderne website om al de nieuwe families te kunnen bereiken.

De nieuwe responsive website werd eerst in een eenvoudige staat aan de leden aangeboden voor toevoeging van de ‘vaste’ informatiepagina’s die elke kerksite moet hebben. Daarna is er een beslissing genomen door de dominee en kerkouders om daadwerkelijk verder in zee te gaan met 2Sevens Media.

Wij verzorgen via een jaarlijks contract de software updates van WordPress en diverse plugins en thema’s, de webmaster van de Pelgrimkerk verzorgt al de rest: de wekelijkse diensttijden en alle nieuwsitems die op de site komen.

Er is gekozen voor een gratis kerk-georiƫnteerd thema die de kosten drukt en ook een leuk agenda omvat.

Pelgrimkerk – website bezoeken