Ierse kroeg – Haarlem

Posted onCategorieŽnProjecten

Een oude klant van ons die onlangs verhuisde en daarom om een nieuwe ‘dark’ versie vroeg om zijn hoofdzakelijk nachtelijke bezigheden te weerspiegelen.

Met een heel leuke plaatje – geleverd door de klant zelf – is het ontwerp grotendeels klaar. De straatlampen naast het Spaarne op een mooie zomeravond geven warmte en gezelligheid aan.

Er is ook gekozen voor een thema dat ook een aardig eetmenu vergemakkelijkt: kijk naar de ‘Kitchen’ pagina. Van tijd tot tijd geeft de klant de nodige aanpassingen door voor de nieuwe seizoen, 2Sevens zorgt ervoor dat de updates snel op de site komen.

Een groot deel van de (Engelstalige) tekst is door 2Sevens Media geschreven. Wij zorgden ook voor de meeste grafische elementen. Zo heeft de klant een mooie site die klaarstaat voor uitbreiding of verder ontwikkelen wanneer dat nodig blijkt te zijn in de toekomst.

Tierney’s Irish Pub – website bezoeken